Fasiliteter

Fasiliteter

Selve gårdstunet på Orkelbogen Friluftssenter består av seks bygg. I hovedhuset er det kjøkken, spisesal, peisestue, Tv-stue, innendørs skytebane, dyreutstilling og 5 overnattingsrom.

Låven har en konferansesal beregnet på intil 45 personer, samt et møterom for mindre grupper på ca 12 personer. Fjøset har 5 overnattingsrom, hvorav ett er handicaptilpasset. I stallen har vi 3 overnattingsrom, hvorav ett er hadicaptilpasset. Vi har 2 stabbur som består av fire overnattingsrom hver.

Seng - Fasiliteter

Møte- og konferanserom

Låven på tunet er innredet med en konferansesal beregnet på inntil 40 personer, og et møterom for cirka 12 personer. Begge disse er utstyrt med topp moderne konferanseutstyr.

Det er også lagt til rette for lagbygging og gruppearbeid av forskjellig art utendørs.

Dette kan være gjennom aktiviteter som rebusløyper, praktiske oppgaver, skyting og så videre.

Konferanserom

Vi har egen kokk som kan lage de retter en måtte ønske!

Soverom

På Orkelbogen kan vi tilby 21 eventyrrom med egne bad. Rommene er fordelt på 5 byggninger på tunet: hovedhuset, låven, stallen og 2 store stabbur.

Alle rommene har eget bad, dobbeltseng, familiekøye eller to enkeltsenger, ekstra seng og/eller hems.

Soverom

Bespisning/servering

I Hovedhuset på Gården er det et stort moderne kjøkken i gammeldags innpakning. Vi har egen kokk som kan lage de retter en måtte ønske, men serverer gjerne av fjellets spesialiteter. Vi har alle rettigheter.

Huset består også av spisesal beregnet på inntil 50 gjester, peisestue og TV stue.

Matbord

Langhuset

Langhuset ligger i tilknytning til vår aktivitetsarena på Fætten. Her er det bord og benker og ildsteder for varme og matlaging. Vi serverer ofte både lunsj og middag her i forbindelse med utendørsaktiviteter.

Opplevelser

På Fætten har vi også to gapahuker hvor vi kan tilberede og servere mat utendørs. Ingenting er som å samles rundt bålet etter en skitur eller en fjelltur. Like ved ligger vår lavvo i tre som kan benyttes til overnatting for den eventyrlystne.