Fjelltur med truger

Fjelltur med truger

Vi inviterer til en annerledes opplevelse i dypsnøen. På Orkelbogen kan vi nå tilby trugeturer til de som har lyst til å komme seg ut i frisk luft, og oppleve den norske vinteren på en ny og morsom måte.

Trugetur er vinterens nye aktivitet på Orkelbogen. Det er en lavterskel aktivitet som passer for alle. Med truger på beina vandrer man behagelig i mengder av løssnø, både på flatmark og i bakker. Du flyter lett oppå den dype snøen eller har godt feste om det er isete og skare. Det er derfor perfekt for grupper som ønsker å gjøre noe sammen og oppleve naturen.

Er du glad i fjellet er dette en perfekt måte å oppleve vinterfjellet på. Du har god tid til å nyte naturen, og med en guidet tur kan du også lære mer om stedene du ferdes. Hos oss på Orkelbogen kan dere enten leie truger til deres egen tur eller bli med oss på guidet trugetur. Hva med en stemningsfull trugetur med hodelykt etter at mørket har senket seg.

Vi har 20 sett med truger av typen Tubbs Wilderness 30” til utleie. Dette er høykvalitets truger beregnet på voksne med bæreevne opp til 113 kg.

Priser:

  • Leie av truger og staver kr. 100,- per person per dag.
  • Organisert 2-timers trugetur med guide og bålkaffe kr. 200,- per person

Husk å ta med hodelykt hvis du skal på kveldstur!

For mer informasjon ta kontakt.

16.01.2019