Velkommen Til Julebord På Fjellgården

Velkommen Til Julebord På Fjellgården

Vil du samle vennegjengen, kollegaer eller familien til god mat og julestemning. Dere er hjertelig velkommen til Orkelbogen Gård, og vår julebordspakke. Her er stearinlysene tent og det lyser fra lyktene, peisene varmer og knitrer i all sin prakt. Julestemningen kjennes på innsiden. Et tradisjonsrikt hjemmelaget julebord står klart. Det er jul. Vi tilbyr «åpent hotell» fra lørdag 30 nov. til søndag 1. des. Dette er en unik mulighet for å melde seg på julebord - uansett om du kommer alene, sammen med vennegjengen, familien eller kanskje som en romantisk førjulstur med kjæresten. Hos oss er alle velkomne til å nyte hjemmekoselig førjulshygge.

Julebordspakken består av:

Lørdag 30/11

  • 12:00 Innsjekk i våre eventyrrom (link til eventyrlig overnatting)
  • 13:00 Varm lunsj med dessert
  • 18:00 Rødvinsgløgg serveres i peisestua
  • 19:00 Tradisjonell Julebordsbuffet med koldtbord, to varmretter med tilbehør, og dessertbord med kaffe.

Det vil være mulig å kjøpe vinpakke til måltidene, eller prøve noen lokale juleøl. Vi holder baren åpen i peisestua utover kvelden og har alle rettigheter. Her vil det også bli trubadur, så husk å ta med dansesko.

Søndag 01/12

  • 09:00-11:00 Frokost

For de som ønsker å nyte formiddagen utendørs på truger (kan leies hos oss), ski eller gå en tur for å nyte den friske fjellufta før avreise så tilbyr vi sein utsjekk fra rommet – kl. 13:00.

  • Pris per person dobbeltrom 2.395 kr.
  • Enkeltromstilegg 240 kr.

Bindende påmelding på [email protected] innen 20.novemnber. Eventuelle matallergier må meldes inn ved bestilling. Vi må sette forbehold om gjennomføring ved under 15 påmeldte totalt.

Velkommen til førjulshygge på eventyrgården.

25.09.2019