Vertskapet på Orkelbogen

Eventyrgården Orkelbogen eies av Familien Munkhaugen fra Heimdal, Trondheim. Grete og Steinar hadde opprinnelig hytte litt lengre ned i veien og bestemte seg da gården ble til salgs på 2000-tallet for at de ønsket å bygge et kurs- og konferansesenter for å skape arbeidsplasser i bygda og la flere få ta del i den idylliske beliggenheten til gården og naturen rundt. De bor i dag i kårboligen på gården og er ofte å se i full sving på kjøkkenet når vi har store selskaper.

i 2015 kom forvalterparet Lene og Stian Aasbø til gårds. Forvalter Stian fra Namsos legger sin flid i at gården og området rundt til enhver tid ser prikkfritt ut, brøyter og kjører skispor, og er i tillegg «bonde light» med gress- og vedproduksjon for salg og til bruk på gården. I den grad han har noe særlig fritid er han gjerne å se med ei fiskestang eller med en jakthund, og noen ganger gevær, alltid iført turklær. Sjelden sett i dress..

Nordlendingen Lene, opprinnelig fra Saltstraumen er daglig leder i Orkelbogen Friluftssenter og har store ambisjoner om å gjøre paradiset vårt mer kjent for omverdenen. Hun er også stallansvarlig og får dermed kombinert sin lidenskap for hest med jobb ved å ha ansvar for de to svarte dølahestene Erla og Balder som ofte er å se foran en slede med fornøyde gjester vinterstid. Lene er også mye sett i turklær med en hel flokk med hunder, gjerne på ski om vinteren.

Kviknedølen Hege er en skikkelig allrounder. Hun er å finne i absolutt alle ledd av gjesteopplevelsen på Orkelbogen og sørger med sitt alltid sprudlende humør for at alle har absolutt alt de ønsker seg – og litt til. Ofte sett i full sving med ett eller annet – sjelden sett i ro..

Pål er den som sørger for de gastronomiske opplevelsene på Orkelbogen. Som Kviknedøl vet han å holde lokale mat-tradisjoner i hevd, og det har hendt mer enn en gang at han har reist ut med en fiskestang for å skaffe akkurat den råvaren som gjestene ønsket seg på menyen.

I tillegg til de som er nevnt over er vi så heldige å ha en gjeng med supre folk som hjelper oss på tilkallingsbasis så ofte de kan. Hilde, Kari, Bente, Gly, Tove, Beate og Toril er alle uunnværlige damer med godt humør og stor omsorg for våre gjester.

Her blir dere tatt vel imot. Velkommen til gårds!