Bryllup

Vi ønsker å tilby dere som brudepar den perfekte rammen rundt den store dagen. På Orkelbogen skaper vi en bonderomantisk stemning rundt deres bryllup, om det feires vinterbryllup eller sommerbryllup.

Vinterbryllup

Vi har selskapslokaler som egner seg for ca. 50 gjester, og overnattingsmuligheter for alle. Kvelden før bryllupet kan for eksempel tilbringes i Langhuset, med spekemat eller innendørs grilling. Les mere om våre fasiliteter her. Både brudepar og gjester kan nyte den flotte naturen rundt gården, uansett årstid.

Vi kan anbefale å holde vielsen i ærverdige Kvikne kirke, men om ønskelig kan det også arrangeres vielse ute på gårdstunet på Orkelbogen. Bryllupstransporten kan enten være med hest og slede eller i vår Packard-bryllupsbil, avhengig av årstid.

Selve bryllupsmiddagen bestemmes selvfølgelig av dere, men kokken har mange spesialiteter innenfor hva fjellet har å by på. Vi vil sammen med brudeparet sette sammen meny og opplegg for oppholdet.

Packard

Ta kontakt med oss hvis dere ønsker mer informasjon om hva vi kan tilby brudepar og bryllupsgjester, eller et uforpliktende tilbud på bryllupsfeiring.