Nyheter

Femundløpet 2019

Femundløpet 2019

Fredag 1. Februar 2019 er Femundløpet i gang igjen, det 30. løpet i rekken. Vi ønsker dere velkommen til å oppleve Femundløpet på nært hold på sjekkpunkt Orkelbogen hele helgen.
Kjør med glede

Kjør med glede

Det er de firbente heltene som er hjertet i Femundløpet. Det er hundene og interessen for hundekjøringen som bringer sammen deltakere, frivillige, veterinærer og publikum fra hele verden.
Femundløypa 2018

Femundløypa 2018

Femundsløypa går gjennom høyfjell, vidder, turområder, sjøer, vassdrag, naturreservater, innmark og reindriftsområder. Det er mange som står på for at Femundløpet skal ha en trase for gode opplevelser for kjørere, hunder, sponsorer og publikum.
Bursdag på Fjellgården

Bursdag på Fjellgården

Bursdag blir man aldri for voksen til å feire, og ingenting er som å feire sammen med familie og gode venner. Hadde det ikke vært hyggelig om alle gjestene kunne bli til neste dag, eller kanskje du vil la de feire deg ei hel helg. Det går jo ti år mellom hver gang man kan feire “rund-dag”, så hvorfor ikke benytte anledningen til å bli gjort litt ekstra stas på.

En festsal i naturen

En festsal i naturen

Være ute inne, eller være inne ute. Den følelsen når du kan gå rett inn med uteklærne på etter en skitur, felles aktiviteter eller bare en spasertur, og få servert varmmat i idylliske omgivelser. Også gå rett ut i naturen igjen etterpå.

Jul på Orkelbogen

Jul på Orkelbogen

Vi tilbyr julebord i idylliske omgivelser på eventyrgården Orkelbogen Friluftssenter på Kvikneskogen, i Tynset Kommune. Vi tar imot en gruppe av gangen, slik at du og din bedrift vil ha hele gården til deres disposisjon under hele oppholdet. Vi skreddersyr opplegg etter deres ønsker.

Vårt nye forvalterpar

Vårt nye forvalterpar

Dette er Lene og Stian Aasbø, som fra 1. August er ansatt som Orkelbogens nye Forvalterpar. De vil bosette seg på Orkelbogen, og ta vare på våre gjester. De vil ha ansvaret for å gi våre gjester den best tenkelig opplevelse mens de er på Orkelbogen.

Bryllupsbilen er klar

Bryllupsbilen er klar

Vår nye gamle bryllupsbil er nå klar for å kjøre brudepar til og fra Orkelbogen. Vi har fått satt i stand denne Packarden til å skysse brudepar til og fra kirken, eller for å transportere andre gjester til Orkelbogen. Vinterstid bruker vi hest og slede som bryllupstransport, men på sommerstid ønsker vi nå å kjøre standsmessig bil.

Forvalterpar søkes til Orkelbogen Gård

Forvalterpar søkes til Orkelbogen Gård

Orkelbogen er en fjellgård som ligger i Kvikneskogen omtrent ei mil sør for Kvikne sentrum. i Tynset kommune. På gården drives det hovedsakelig et kurs- og konferansesenter, men også noe ordinær gårdsdrift. Senteret tar i mot bedrifter og private grupper for samlinger og selskaper. Vi tilrettelegger for hver enkelt gruppe når det gjelder servering og friluftsaktiviteter. Hovedsakelig grupper på mellom 10 og 50 personer. Orkelbogen har per i dag 5 deltidsansatte, deriblant en kokk. Gården ble ferdigstilt i 2008. For mer informasjon om senteret se Om Orkelbogen Friluftsenter.