Opplev Femundløpet 2018 på sjekkpunkt Orkelbogen

Fredag 9. februar 2018 er Femundløpet i gang igjen, og vi vil ønske dere velkommen til et sjekkpunkt i folkeeventyrlige omgivelser rundt Orkelbogen.

Snø, kulde, frostrøyk, mange hundepoter som lett treffer den knasende snøen samtidig, jubel og glede, spenning. Dette villmarks eventyret vil flere av verdens beste hundekjørere og deres veltrente hunder få oppleve på Orkelbogen, og du kan være en del av det.

Følg oss på facebook , på instagram og på twitter . Bruk #orkelbogen eller @orkelbogen.

Sjekkpunktet

På arenaen vil det være salg av varm og kald mat og drikke i regi av Kvikne Idrettslag. Det vil også være hesteridning, livesending på storskjerm, Lavvo og Langhus til å varme seg i og mye god stemning. Sjekkpunktet er godt tilrettelagt for publikum med speakertjeneste, ulike aktiviteter og kulturelle innslag, her kan man oppleve Femundløpet døgnet rundt.

Les mer om arrangementet på Orkelbogen under Femundløpet 2016.

Les mer om arrangementet på Orkelbogen under Femundløpet 2017.

Femundløpet

Femundløpet er et årlig langdistanse sledehundeløp, som starter på Røros. Hundespannene kjører gjennom åtte kommuner og det spektakulære landskapet i Sør-Trøndelag og Hedmark, før de returnerer til målgang i Røros. Langs løypa ligger sjekkpunktene hvor kjørerne kan hvile og fylle opp sleden fra depoter. På alle sjekkpunktene finnes det veterinærer som sjekker hundene og gir råd og veiledning til kjørere ved behov.

Velkommen til Sjekkpunkt Orkelbogen