Opplev Femundløpet 2019 på sjekkpunkt Orkelbogen

Fredag 1. februar 2019 er Femundløpet i gang igjen, og vi vil ønske dere velkommen til et sjekkpunkt i folkeeventyrlige omgivelser rundt Orkelbogen.

Snø, kulde, frostrøyk, mange hundepoter som lett treffer den knasende snøen samtidig, jubel og glede, spenning. Dette villmarks eventyret vil flere av verdens beste hundekjørere og deres veltrente hunder få oppleve på Orkelbogen, og du kan være en del av det.

Følg oss på facebook , på instagram og på twitter . Bruk #orkelbogen eller @orkelbogen.

Sjekkpunktet

På arenaen vil det være salg av varm og kald mat og drikke i regi av Kvikne Idrettslag. Det vil også være hesteridning, livesending på storskjerm, Lavvo og Langhus til å varme seg i og mye god stemning. Sjekkpunktet er godt tilrettelagt for publikum med speakertjeneste, ulike aktiviteter og kulturelle innslag, her kan man oppleve Femundløpet døgnet rundt.

Les mer om arrangementet på Orkelbogen under Femundløpet 2016.

Les mer om arrangementet på Orkelbogen under Femundløpet 2017.

Les mer om arrangementet på Orkelbogen under Femundløpet 2018.

Femundløpet

Femundløpet er et årlig langdistanse sledehundeløp, som starter på Røros. Hundespannene kjører gjennom åtte kommuner og det spektakulære landskapet i Sør-Trøndelag og Hedmark, før de returnerer til målgang i Røros. Langs løypa ligger sjekkpunktene hvor kjørerne kan hvile og fylle opp sleden fra depoter. På alle sjekkpunktene finnes det veterinærer som sjekker hundene og gir råd og veiledning til kjørere ved behov.

Velkommen til Sjekkpunkt Orkelbogen

Femundløps-pakken

Vi kan denne helgen tilby en Femundløps-pakke med overnatting som omfatter hele helgen 1.-3. Februar:

Fredag

  • Innsjekk fra kl. 18:00
  • 3-retters middag kl. 20.00
  • Barservering i peisestua utover kvelden

Lørdag

  • Frokost kl. 09.00
  • Varm lunsj med dessert kl. 13.00
  • Vær- og føreforhold vil avgjøre når de første spannene ankommer Sjekkpunkt Orkelbogen, så vi ønsker ikke å spå for mye før løpet er i gang. Men for å unngå at dere går glipp av det som skjer på arenaen er ikke middagen på gården lørdag kveld inkludert i pakken. Kvikne Idrettslag serverer både varm og kald mat og drikke på arenaen under hele arrangementet, og det er mulig å bestille 3-retters middag med drikke på gården dersom man heller ønsker det.

Søndag

  • Frokost kl. 09.00
  • Mulighet for sen utsjekk kl. 13:00

Pris kr. 2.755,- per person Drikke utover vann til maten kommer i tillegg. Enkeltromstillegg kr. 480,-. Tillegg for hund i bur på rommet kr. 250,- (begrenset antall rom)

Vi anbefaler å reservere for opphold på Orkelbogen allerede nå på [email protected] eller på tlf. 467 42 000. Du kan også kontakt oss via vårt kontaktskjema.

Avbestilling må skje skriftlig senest 10. januar, hvis ikke vil halve beløpet måtte faktureres.