Opplev Femundløpet på sjekkpunkt Orkelbogen

Snø, kulde, frostrøyk, mange hundepoter som lett treffer den knasende snøen samtidig, jubel og glede, spenning. Dette villmarks eventyret vil flere av verdens beste hundekjørere og deres veltrente hunder få oppleve på Orkelbogen, og du kan være en del av det.

Sett av helgen 9-11. februar 2024 til å oppleve Femundløpet fra Sjekkpunkt Orkelbogen. Aldri har det vært så stor aktivitet på sjekkpunktet vårt som det vil bli denne gangen.

Vil du bo hos oss og oppleve Femundløpet på nært hold, kan du bestille overnatting med frokost. Vi setter også opp den populære lørdagsbiffen med bordbestilling og holder peisestua åpen med fyr i peisen og alle rettigheter både fredag og lørdag.
Ta kontakt med oss for å bestille ditt opphold. Vi har begrenset antall plasser!

Sjekkpunktet

På arenaen vil det være salg av varm og kald mat og drikke i regi av Kvikne Idrettslag. Det vil også være livesending på storskjerm, Lavvo og Langhus til å varme seg i, og mye god stemning. Sjekkpunktet er godt tilrettelagt for publikum med speakertjeneste, ulike aktiviteter og kulturelle innslag, her kan man oppleve Femundløpet døgnet rundt.

Femundløpet

Femundløpet er et årlig langdistanse sledehundeløp, som starter på Røros. Hundespannene kjører gjennom åtte kommuner og det spektakulære landskapet i Sør-Trøndelag og Innlandet, før de returnerer til målgang i Røros. Langs løypa ligger sjekkpunktene hvor kjørerne kan hvile og fylle opp sleden fra depoter. På alle sjekkpunktene finnes det veterinærer som sjekker hundene og gir råd og veiledning til kjørere ved behov.

Velkommen til Sjekkpunkt Orkelbogen

For mer info om løpet: femundlopet.no

 

Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker å besøke oss.

Telefon

467 42 000

E-post

[email protected]

Du kan også benytte kontaktskjemaet

Femundløpet 2019

4. september 2018

Femundløypa 2018

31. januar 2018