Gårdsbryllup i eventyrlige omgivelser

Vi ønsker å tilby dere som brudepar den perfekte rammen rundt den store dagen. På Orkelbogen skaper vi en bonderomantisk stemning rundt deres bryllup, enten det feires vinterbryllup eller sommerbryllup.

Vi har bryllupslokaler som egner seg for 10-48 gjester, og overnattingsmuligheter fordelt på 23 rom. Kvelden før bryllupet kan for eksempel tilbringes i Langhuset, med spekemat eller grilling. Både brudepar og gjester kan nyte den flotte naturen rundt gården, uansett årstid.

Vi kan anbefale å holde vielsen i ærverdige Kvikne kirke, men om ønskelig kan det også arrangeres vielse ute på gårdstunet på Orkelbogen. Bryllupstransporten kan vi tilby med vår veteranbil – en Packard fra 1927.

Selve bryllupsmiddagen er festens høydepunkt. Menyen vår består av lokale råvarer og tradisjoner, og vi sørger for at ingen går verken sultne eller tørste fra bordet.

 

Vi kan også tilby:

  • Brudeskyss med vår Packard veteranbil (sommer).
  • Vielse på tunet (med innendørs alternativ).
  • Bli-kjent-kveld i Langhuset kvelden før bryllupet.

Angående prøvesmaking / meny
Da driftsformen vår er litt annerledes enn på et vanlig hotell (her tar vi imot bare en gruppe av gangen som har gården eksklusivt for seg selv, og kun forhåndsbestilte grupper) er det dessverre ikke mulig for oss å gjennomføre prøvesmakinger. Men vi kan garantere dere at maten dere vil få servert er lokal og kortreist/ureist, av førsteklasses råvarer og laget med kjærlighet. Og dere får gjerne komme med ønsker til menyen på den store dagen om dere vil.
Vi tilrettelegger så godt vi kan rundt matallergier / matintoleranser, men siden vi ikke har mulighet for å ha et eget kjøkken og eget utstyr til allergimat vil vi aldri kunne garantere at det ikke finnes spor av allergener.

Ta kontakt med oss hvis dere ønsker mer informasjon om hva vi kan tilby brudepar og bryllupsgjester, eller et uforpliktende tilbud på ditt gårdsbryllup.

Avstander:

Orkelbogen – Trondheim 130 km
Orkelbogen – Steinkjer 252 km
Orkelbogen – Oppdal 67 km
Orkelbogen – Kristiansund 242 km
Orkelbogen – Molde 222 km
Orkelbogen – Ålesund 356 km
Orkelbogen – Lillehammer 221 km
Orkelbogen – Hamar 250 km
Orkelbogen – Røros 93 km
Orkelbogen – Oslo 360 km

Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker å besøke oss.

Telefon

467 42 000

E-post

[email protected]

Du kan også benytte kontaktskjemaet