Bryllup på fjellgården

6. juni 2014

Sove som ei prinsesse i himmelsenga, kjøre hest og slede fra vielsen, høre stabbursklokka ringe inn til bryllupsfest, feire bryllup i eventyrstemning.

På Orkelbogen skapes det en romantisk ramme rundt bryllupet, om det feires vinterbryllup eller sommerbryllup. Den bonderomantiske fjellgården på Kvikne har selskapslokaler som egner seg for 10-48 gjester. Og her kan det feires bryllup i flere dager om ønskelig, for det er også overnattingsmuligheter for alle. Kvelden før bryllupet kan for eksempel tilbringes i Langhuset, med spekemat eller innendørs grilling. Både brudepar og gjester kan nyte den flotte naturen rundt gården, uansett årstid.

Vielse

På den store bryllupsdagen må ingenting overlates til tilfeldighetene. I Kvikne sentrum, ikke langt unna Orkelbogen, ligger den ærverdige Kvikne Kirke hvor vielsen kan finne sted. Men om ønskelig kan det også arrangeres vielse ute på gårdstunet på Orkelbogen.

Eventyrbryllup

Alle som går i giftertanker ønsker seg en vellykket bryllupsfest.

På Orkelbogen får dere omgivelser som appellerer til eventyrstemning. Selve bryllupsmiddagen bestemmes selvfølgelig av dere, men kokken har mange spesialiteter innenfor hva fjellet har å by på. Dans inn i de sene nattetimer hører selvfølgelig med. Og så levde de lykkelig i alle sine dager…