Det nærmer seg åpning for Veteranbilpuben på Orkelbogen

2. mai 2022

Har du vært på veteranbilpub?

Ikke? Som gjest på Orkelbogen vil du snart få sjansen.

I årevis har den flotte bryllupsbilen vår – en Packard fra 1927 – stått bortgjemt bak garasjeporter uten å få den oppmerksomheten den fortjener i det daglige. Den får i disse dager selskap av en noe nyere Packard fra 1931 som skal overta det ærefulle oppdraget med å frakte våre brudepar trygt mellom gården og vielsen. Begge disse bilene vil få den plassen de fortjener som midtpunkt i vår nye pub hvor temaet er veteranbil.

Her kommer noen smakebiter fra interiøret i puben.

Veteranbilpuben vår vil – som resten av gården – ikke ha noen åpningstid. På Orkelbogen tar vi kun i mot grupper som har gården eksklusivt for seg selv under hele oppholdet. For våre gjester vil det være mulig å booke f.eks. ølsmaking i puben, eller at gruppen samles i puben noen timer mellom konferansens slutt og middagen, og kanskje blir puben stedet for å ha brudevalsen?

Og hvem vet, hvis vi får ledig kapasitet kan det hende vi åpner for en pub-aften etter hvert også.

Følg med – mer info kommer!

Vil du booke opphold på Orkelbogen? Ta kontakt med oss.