Selskapslokale – Langhuset

26. april 2022

Langhuset – et rustikt selskapslokale!

Være ute inne, eller være inne ute. Den følelsen når du kan gå rett inn med uteklærne på etter en skitur, felles aktiviteter eller bare en spasertur, og få servert varm mat i idylliske omgivelser. Og så gå rett ut i naturen igjen etterpå.

I selskapslokalet Langhuset kommer man som man er, og får servert god hjemmelaget mat, gjerne akkompagnert av trekkspillmusikk for de som ønsker det. Langhuset ligger på vårt aktivitetsområde, en kort spasertur fra selve Gårdstunet. Huset består av bord og benker og tre gruer for varme eller matlaging.

Kom inn i varmen når det er kaldt ute, eller inn i et svalt og avkjølt rom når det er for varmt ute. Langhuset anbefales varmt som lokale for fredagens fest, for de som holder selskap som bryllup eller rund-dag ei hel helg. Huset brukes også mye i forbindelse med bedriftssamlinger, enten for lunsj etter teambuildingaktiviteter, eller for en uformell middag en av dagene.

Stemningen kan man allerede føle på ved turen bort til Langhuset i kveldens mørke. Man tusler langs stien og over brua, fakler er tent for å vise vei, og bare uglas ul høres i natten. Inne i Langhuset møter man varmen fra gruene og lukta av fjellets mat. Vel bekomme!