Orkelbogen er Femundløpets nye sjekkpunkt

6. juni 2014

Neste års Femundløp går av stabelen 6-10 februar 2015, da med nytt villmarkssjekkpunkt i folkeeventyrlige omgivelser rundt Orkelbogen på Kvikne.

Selve sjekkpunktet vil bli lokalisert på aktivitetsområdet på Fætten, som ligger på andre siden av Orkla fra gården. Her er et av de gamle stabburene allerede blitt restaurert til veterinærkontor. Og det vil også bli lagt til rette for publikum på området.

Femundløpet er et langdistanse sledehundløp som går av stabelen hvert år i februar i Midt-Norge. Deltagerne og deres hundespann kjørere gjennom åtte distrikter, i fylkene Sør-Trøndelag og Hedemark. Underveis i løpet ligger det sjekkpunkter hvor deltagerne kan hvile, og hundene bli sjekket av veterinær. Alle sjekkpunktene er godt tilrettelagt for publikum.

Du kan lese mere på Sjekkpunkt Orkelbogen siden til Femundløpet.

06.06.2014