Forvalterpar søkes til Orkelbogen Gård

29. januar 2015

Orkelbogen er en fjellgård som ligger i Kvikneskogen omtrent ei mil sør for Kvikne sentrum. i Tynset kommune. På gården drives det hovedsakelig et kurs- og konferansesenter, men også noe ordinær gårdsdrift. Senteret tar i mot bedrifter og private grupper for samlinger og selskaper. Vi tilrettelegger for hver enkelt gruppe når det gjelder servering og friluftsaktiviteter. Hovedsakelig grupper på mellom 10 og 50 personer. Orkelbogen har per i dag 5 deltidsansatte, deriblant en kokk. Gården ble ferdigstilt i 2008. For mer informasjon om senteret se Om Orkelbogen Friluftsenter.

Vi søker nå etter et par som kan være vertskap på senteret. Det betyr at dere vil flytte og bosette dere her, og drifte senteret. Dere vil få tildelt egen nybygd bolig ved gården. Hovedoppgavene vil være knyttet til senteret og dets gjester. Men det må også påberegnes noe tid til enkel gårdsdrift, hovedsakelig hestehold og grasproduksjon.

Som personer er dere utpregede servicemennesker og drives av å legge til rette for å møte kundens behov. Dere må være åpne for å lære nye ting som kan føre til forbedret kvalitet, hvor gjesteopplevelsen står i fokus. Begge behøver ikke å kunne utføre de samme oppgavene, det er en fordel om dere utfyller hverandre, og har kvaliteter på hver deres områder.

Kvalifikasjoner

 • Serviceinnstilt
 • Praktisk
 • Omgjengelig
 • Trives blant mange mennesker, men også nyte å være alene.
 • Glad i naturen
 • Selvstendig
 • Teknisk forståelse
 • Sertifikat for bil

Arbeidsoppgaver

 • Ta vare på gjestene.
 • Koordinere gjennomføringen av et opphold
 • Kjøkkentjeneste ved behov
 • Vedlikeholdsoppgaver
 • Vaktmestertjenester
 • Brøyting
 • Stell av hester
 • Sesongbasert gårdsarbeid som gras- og vedproduksjon

Vi kan tilby

 • Egen bolig i naturskjønne omgivelser
 • Et liv i pakt med naturen
 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser

Tiltredelse: Snarest

Stillingen vil være underlagt daglig leder.

Søknadsfristen er utløpt!

29.01.2015