Bestill middag og overnatting på Orkelbogen under Femundløpet

30. januar 2015

Vi serverer tre-retters middag på Orkelbogen lørdag 7. februar kl. 17.00. og åpner også opp for overnatting for publikum.Tre-retters middag med kaffe avec kr. 600,- per. person.Tre-retters middag med kaffe avec og overnatting med frokost kr 1.600,- per pers. (1.500,- kr. per person i dobbeltrom). Drikke utover vann til maten kommer i tillegg.

Bindende påmelding på [email protected], innen onsdag 4. februar, her gjelder førstemann til mølla.

Stemning på arenaen

Orkelbogen skal være Villmarksjekkpunt på Femundløpet. Vi forventer kjørerne hos oss mellom kl. 18.00 på lørdag 7. februar og 18.00 på søndag 8. februar. Men hele løpet vil bli vist på storskjerm på arenaen. Det vil også være salgsboder, bålplasser og stor stemning der hele dagen.

Friluftslivets år

Naturopplevelser er en av våre fokusområder. Så det føles veldig bra å få bli det nye villmarksjekkpunktet til Femundløpet akkurat i 2015, som er f riluftslivets år. Selve sjekkpunktet vil bli lokalisert på aktivitetsområdet vårt på Fætten, som ligger på andre siden av Orkla fra gården. Her er et av de gamle stabburene blitt restaurert til veterinærkontor, og ny lavvo i tre er bygd for overnatting. Her er det også et stort publikumsområde, så vi håper mange er nysgjerrige på å se på årets nye sjekkpunkt.

Langdistanse

Femundløpet er et langdistanse sledehundløp som går av stabelen hvert år i februar i Midt-Norge. Deltagerne og deres hundespann kjører gjennom åtte distrikter, i fylkene Sør-Trøndelag og Hedmark. Underveis i løpet ligger det sjekkpunkter hvor deltagerne kan hvile, og hundene bli sjekket av veterinær. Alle sjekkpunktene er godt tilrettelagt for publikum.

30.01.2015