Finne de myke stiene

10. august 2015

Ønsker dere å ha høstens styremøte i litt andre omgivelser. Samlinger for rekreasjon, lagbygging eller endringer i bedriften kan også med fordel kombineres med naturopplevelser i fjellet.

Fjellets sjel

Fargespillet og stemningen man møter i fjellet om høsten kan være magisk. Den lave sola tryller mose og lyng om til gylne tepper. Som flammende stearinlys står høstbjørkene mellom de trauste furuene. Innimellom hender det at man må stoppe opp, finne de myke stiene og oppleve fjellets sjel på nært hold.

Eventyrstund

Finne lyngen tåreblank av dogg, og kjenne lukten av nattens kuldegrader. Bare være til å la sansene få fritt spillerom, for i slike mystiske stunder drar tankene i vei inn i andre dimensjoner enn det de gjør til daglig. Da blir det virkelig eventyrstund i naturrommet.

Planlegg høsten samlinger

På Orkelbogen kan dere kombinere eventyrstunder i naturen med måltider av hva fjellet har å by på. Vi anbefaler å planlegge høstens kurs og samlinger allerede nå. Ta kontakt på [email protected] for et uforpliktende tilbud, eller mer informasjon.

Finn de myke stiene
 

10.08.2015