Villmarks-sjekkpunkt

3. februar 2016

Nå er det bare få dager til det braker løs med Femundløpet 2016. Vi ser frem til å få ha villmarks-sjekkpunktet på Orkelbogen.

Mange frivillige er i sving for å gjøre dette mulig, og vi vil på forhånd rette en stor takk til alle som er med og bidrar til at vi har et sjekkpunkt klart på Orkelbogen til lørdagen. Følg med på vår arrangementside på facebook for fortløpende informasjon og oppdateringer.

På vår nettiside https://orkelbogen.no/femundlopet/ vil vi sende live-sending fra sjekkpunkt Orkelbogen på lørdagen 6. februar. Så for de som ikke har anledning til å ta turen til Orkelbogen, kan man få med seg noe av det som skjer her. Vi satser på bra stemning og stor spenning!

Du kan også følge oss på andre sosiale medier:

Twitter

Instagram

Google+

03.02.2016