Samles om forandringer

3. mai 2017

For å se ting med nye øyne, gjelder det å komme seg ut av de vante omgivelsene. Få opplevelsen av å gjøre noe annet enn det du gjør til daglig.

Hvis du er på jakt etter en opplevelse som tar din bedrift ut av de faste rutinene og samtidig bidrar til bedre kommunikasjon mellom dine ansatte, har vi en rekke aktiviteter å tilby på Orkelbogen, fra finurlig hodebry til fysiske utfordringer. Vi lager et opplegg tilpasset hver enkelt gruppe. Aktivitetene er selvsagt avhengig av gruppens ønsker og årstid.

Vårt mål er at du skal senke skuldrene i det du går over dørstokken på Orkelbogen, og holde de der nede gjennom hele oppholdet. Vi vil hjelpe deg med å finne roen, men også gi deg opplevelser, og kanskje noen utfordringer. Hva er vel bedre for motivasjonen enn å komme seg ut av kurslokalet og lufte hodet og bevege kroppen. Naturen og alt den har å by på, står i sentrum hos oss.

Les mer om vår konferansepakke

03.05.2017