Julebord på Fjellgården

31. august 2017

Vi vil ønske dere velkommen til julebordsfeiring i idylliske omgivelser på Orkelbogen. Dere vil få hele gården med alle fasiliteter for dere selv, så deres julebord blir helt unikt.

Vi vil gi dere den lune gode førsjulshyggen, og servere dere all den gode tradisjonelle julematen. Vi ønsker at deres julebord skal bli en annerledes opplevelse, ikke bare en fest som markerer slutten på et arbeidsår. Men et julebord som henter frem julestemningen hos dere alle, og som også lar dere ta med følelsen av julestemning hjem igjen og inn i jula.

Selv om et julebord i hovedsak handler om tradisjonell god hjemmelaget mat, kan vi også anbefale at dere tar dere tid til kanefart, aktivitetsløype, skitur i oppkjørte løyper eller bare å vandre rundt i vinterfjellets fantastiske natur. Hvis dere ønsker å kombinere julebordet med møter eller faglig påfyll, har vi flotte konferanselokaler til deres disposisjon.

Vi gleder oss til å få julebordsgjester til gårds.

For mer informasjon se orkelbogen.no eller ta kontakt.

31.08.2017