Hundekjøring på Orkelbogen

23. januar 2018

Vi kan med glede presentere vårt nye aktivitetstilbud på Orkelbogen; kjøring med sledehunder. Kjenn den friske fjelluften mens du raser avsted i landskapet bak ditt eget hundespann eller sittende på sleden.

I samarbeid med Husky Point Røros arranger vi turer med hundespann i området rundt Orkelbogen. Dette er en unik mulighet til å oppleve hunder som elsker å løpe. Du kan se iveren i øynene deres allerede når man kommer med trekkselene, og føle den smittende lykkefølelse de viser når de endelig får dra av gårde. Du får lære å balansere sleden og tilpasse fart etter terreng, og jobbe i samspill med hundene. Du får oppleve hundenes enorme engasjement mens du flyter gjennom vinterlandskapet.

Kjøring med sledehunder er en flott aktivitet som passer for alle. Du kan selv velge om du vil styre sleden selv, etter instruksjoner, eller sitte på. Du kan derfor delta uansett utgangspunkt og aldersgruppe. Husky Point Røros stiller både med enkelt sleder for de som ønsker å kjøre selv, og sittesleder med plass til to til fire passasjerer. Vi legger opp til en tur på ca. ei mil per gruppe. Varighet på denne aktivitet er satt til fire timer, så man har mulighet til prøving og feiling og flere turer. Vi håper dette er et tilbud som våre gjester vil sette pris på.

Hundekjøring er en fin avkobling etter kurs og møter på bedriftssamlinger, eller som en hyggelig avveksling på slekts treffet. Ta kontakt med oss for å bestille et opphold på Orkelbogen, og les gjerne om våre andre aktiviteter.

23.01.2018