Femundløypa 2018

31. januar 2018

Engasjement, pågangsmot og stor iver finner man hos både folk og hunder i og langs Femundløypa.

Femundsløypa går gjennom høyfjell, vidder, turområder, sjøer, vassdrag, naturreservater, innmark og reindriftsområder. Det er mange som står på for at Femundløpet skal ha en trase for gode opplevelser for kjørere, hunder, sponsorer og publikum.

Ny vri på løypa

Når hundespannene har vært innom sjekkpunktet på Orkelbogen, enten for å ta sin åtte timers hvil, eller bare for en kort stopp, vil løypa være litt endret fra i fjor. Hundekjørerne vil da følge elva Orkla inn til Stillbekken, og videre i terrenget til Dølvad. Neste sjekkpunkt på traseen vil som i fjor være Grimsbu. Etter Grimsbu vil kjørerne føre sine hundespann i samme trase tilbake til Orkelbogen igjen. Etter passering av sjekkpunkt Orkelbogen for andre gang, går løpet videre til Tolga.

Stemningsfullt sjekkpunkt

Alle er hjertelig velkomne til å oppleve hundespannene på nært hold på sjekkpunkt Orkelbogen. Sjekkpunktet er godt tilrettelagt for publikum, og drives av Kvikne IL. Salg av kald og varm mat og drikke, underholdning, hesteridning og kanefart er noe av det som står på programmet.

Ta kontakt med oss for å bestille et opphold på Orkelbogen, og les gjerne om våre andre aktiviteter.

31.01.2018