Vårkampanje på Orkelbogen

3. april 2018

Vi hyller våren og gir 25% rabatt på all matservering, møterom og alle våre aktiviteter til bedriftssamlinger nå i april og mai.

Vårens styremøte, produktlansering, idemyldring eller teambuilding aktivitet kan gjerne gjennomføres utenfor det faste kontorets vegger. På Orkelbogen legges det til rette for den enkelte bedrifts ønsker og behov. Kan vi friste med aktiviteter innenfor samarbeid, lagbygging og en passe dose utfordringer.

Orkelbogen er et kurs- og konferansesenter, som innbyr til å ta seg tid, tid til hverandre og tid til å kjenne nærheten til naturen. Vi tar imot bare en gruppe av gangen, så her vil dere ha hele gården med egen kokk og vertskap for dere selv under hele oppholdet.

Kampanjen gjelder for bedrifter med 15 – 44 ansatte eller grupper fra bedriften innenfor samme antall personer. Gruppen betaler ordinær pris kun for overnatting og drikke. Rabatten gjelder alle måltider, også hvis det ønskes servering i Langhuset. Det er også 25% avslag på leie av konferansesal og møterom, samt alle våre aktiviteter.

Oppholdet må gjennomføres innen 31. mai 2018.

Ta kontakt for bestilling eller mer informasjon.

03.04.2018