Vi gir bort et opphold på Orkelbogen Friluftsenter

10. april 2018

Vi ønsker å gi bort et opphold på eventyrgården Orkelbogen til en bedrift. Det eneste vi krever er at vi kan få ta bilder av dere under oppholdet i våre omgivelser, som vi kan bruke i vår markedsføring.

Vi søker en bedrift eller en gruppe fra en bedrift på 15-30 personer. Oppholdet må gjennomføres innen 15. juni 2018. Oppholdet inkluderer overnatting, leie av møterom og konferanserom og en gruppeaktivitet, som vi blir enige om ut i fra antall deltagere og vær og føreforhold. Dere trenger bare å betale for mat og drikke.

Har dere planlagt et spesielt møte, har dere en ny ide eller et produkt som skal lanseres eller trenger bedriften bare et avbrekk fra de vante omgivelsene. På Orkelbogen har vi egnete omgivelser for styremøter, teambuilding, kick-off, kurs og konferanse og andre anledninger for en bedrift å samles. I tillegg til møte og konferanselokaler kan vi tilby en rekke aktiviteter som innbyr til lagbygging, samarbeid og avkobling.

Ta kontakt hvis dette kan være av interesse for din bedrift eller hvis dere ønsker mer informasjon. Fortell gjerne litt om hvem dere er og hva dere ønsker å få ut av et opphold hos oss.

Viktig påmeldingsinformasjon:

  • Navn på bedrift/avdeling
  • Antall deltakere

Oppholdet kan dessverre ikke avvikles på helg.

Påmelding innen 27. April 2018. Vi trekker ut en bedrift.

10.04.2018