Samles igjen til høsten

23. juni 2021

Høsten er tid for å møtes i fjellet. Når morgenfrosten knaser under skoene, og den lave sola stikker i nakken. Dugg i mosen og oransje nyanser i bjørk og lyng.

For å se ting med nye øyne, gjelder det å komme seg ut av de vante omgivelsene. Ønsker dere å ha høstens styremøte i litt andre omgivelser? Samlinger for rekreasjon, lagbygging eller endringer i bedriften kan også med fordel kombineres med naturopplevelser i fjellet.

På Orkelbogen har vi en rekke aktiviteter å tilby. Vi lager et opplegg tilpasset hver enkelt gruppe. Vi tilbyr hele Gården med full betjening til deg og din bedrift. Dere har alle fasiliteter, også våre uteområder eksklusivt for dere selv under hele arrangement.

På Orkelbogen kan dere kombinere faglig innhold med naturopplevelser og måltider av hva fjellet har å by på. Vi anbefaler å planlegge høstens kurs og samlinger allerede nå. Ta kontakt på [email protected] for et uforpliktende tilbud, eller mer informasjon.

Les også om våre Konferansepakker her.