En festsal i naturen

En festsal i naturen

Være ute inne, eller være inne ute. Den følelsen når du kan gå rett inn med uteklærne på etter en skitur, felles aktiviteter eller bare en spasertur, og få servert varmmat i idylliske omgivelser. Også gå rett ut i naturen igjen etterpå.

I vårt Langhus kommer man som man er, og får servert god hjemmelaget mat, gjerne akkompagnert av trekkspillmusikk. Langhuset ligger på vårt aktivitetsområde, en kort spasertur fra selve Gårdstunet. Huset består av bord og benker og to gruer for varme eller matlaging.

En festsal i naturen

Kom inn i varmen når det er kaldt ute, eller inn i et svalt og avkjølt rom når det er for varmt ute. Langhuset kan brukes som lokale for fredagens fest, for de som holder selskap som bryllup eller rund-dag ei hel helg. Huset brukes også mye i forbindelse med bedriftssamlinger, enten for lunsj etter lagbyggingsaktiviteter eller for en uformell middag en av dagene.

Stemningen kan man allerede føle på ved turen bort til Langhuset i kveldens mørke. Man tusler langs stien og over brua, fakler er tent for å vise vei, og bare uglas ul høres i natten. Inne i Langhuset møter man varmen fra gruene og lukta av fjellets mat. Vel bekomme!

15.03.2016