Yogahelg januar 2016

30. oktober 2015

Kick start det nye året med Yoga, mentaltrening og sunn mat på høyfjellet 22-24. januar 2016!

I januar står vi der med blanke ark, og vi vil med dette invitere deg til å starte det nye året på beste vis: Med en weekend som er bare din, der du i vakre omgivelser får anledning til å gå i et møte med deg selv med yoga, mental trening og mindfullness som gode hjelpere. Orkelbogen Friluftssenter inviterer deg som er klar for påfyll, hvile og ny inspirasjon til fjells. Vi serverer deg ei helg ledet av yogainstruktør og mentaltrener Grete Lian Thorsen fra treningssenteret Inspira i Namsos, der målet er å sende deg hjem med lave skuldre, ro i sinnet, en ren og energisk kropp og en ny glød og inspirasjon til å leve godt.

‘Skal du være noe for andre, må du være noe for deg selv først’

Selvfølgelig, tenker du kanskje? Jo, selvfølgelig er det nok, men likevel sprer vi oss selv litt for tynt noen ganger. Vi skal være på topp både hjemme, på jobb, med venninnene, som mamma, som kjæreste, på treningssenteret og utseendemessig. Tempoet er høyt, rollene er mange og energien renner nesten ut av oss til tider.

Ønsker du påfyll?

Ønsker du et friminutt, et hvileskjær – noen dager som bare er dine? Da er du velkommen til ei avslappende helg med mindfullness og yoga i vinterfjellet på vakre Orkelbogen Friluftssenter 22. – 24. januar.

Foreløpig program

(her kan det komme små endringer)

Fredag

 • Kl 17:00 Innsjekk
 • Kl 18:00 Middag
 • Kl 20:00 Kveldsyoga med massasje

Lørdag

 • Kl 08:00 Morgenyoga
 • Kl 09:00 Frokost
 • Kl 10:00 Mentaltrening – Hvordan få det beste ut av din hverdag?
 • Kl 12:00 Lunsj
 • Kl 13:00 Mentaltrening – Prioriteringer, hvor finner du energien?
 • Kl 15:00 Mindfullness – Kvitt deg med stress i kroppen
 • Kl 18:00 Middag
 • Kl 20:00 Kveldsyoga med massasje

Søndag

 • Kl 08:00 Morgenyoga
 • Kl 09:00 Frokost
 • Kl 10:00 Mentaltrening – Identitet og verdier, hvem vil du være?
 • Kl 12:00 Lunsj
 • Kl 13:00 Avslutning

Litt om kursholder Grete Lian Thorsen

Yoga kursholder Grete Lian Thorsen

 

Yogainstruktør og mentaltrener Grete driver treningssenteret Inspira i Namsos, hvor hun har menneskers godfølelse som arbeidsområde – gjennom yoga, pilates, mentaltrening og trening gir hun ukentlig 150 damer inspirasjon, utfordringer, veiledning og input.

Grete jobbet lenge som ballettpedagog, men etter en ulykke måtte hun skape livet sitt på nytt – og hun valgte Inspira. Med utdanning innen pedagogikk, veiledning, dans, trening, yoga, kosthold og mentaltrening favner hun hele mennesket, og har som uttalt mål at Inspira skal hjelpe folk med å finne godfølelsen.

På vår Yoga og Mindfulness-helg vil Grete introdusere dere for mild yin yoga, oppkvikkende flytyoga, konkret og anvendelig mentaltrening og mindfulness.

Dere vil få kjenne på stillhet og indre ro, på følelsen av å være bra nok. Dere vil kjenne den gode effekten som yoga og et sunt og smakfullt kosthold har på kropp og sinn. Dere vil nyte det å få koble helt av. Her logger vi oss av den digitale verdenen – og logger oss på oss selv.

Praktisk informasjon

Orkelbogen Friluftssenter er et kurs- og konferansesenter som ligger i naturskjønne Tynset kommune på 736 m.o.h.

Innlosjering vil være både i enkeltrom og dobbeltrom. For å kunne gi hver enkelt deltaker oppfølging setter vi øvre grense på 20 stk.

Pris for hele helgen er kr 4.400,- per person i dobbeltrom.

Tillegg for enkeltrom kr 600,-

Da er opphold, alle måltider og hele kurspakken inkludert. Påmelding sendes til [email protected] eller via vårt kontaktskjema. Gi beskjed ved eventuelle matallergier eller preferanser ved påmelding.

Avstander

 • fra Namsos 327 km
 • fra Trondheim 137 km
 • fra Oppdal 67 km
 • fra Røros 90 km
 • fra Lillehammer 220 km
 • fra Elverum 225 km
 • fra Oslo 360 km

Trykk her for kart!

Nytt år – nye muligheter. Vi gleder oss til å sende deg inn i 2016 med ny energi!

Velkommen til ei helg med pleie for kropp, sinn og sjel!

30.10.2015