Tenke de store tankene

22. februar 2016

Gjør et ordinært møte ekstraordinært; ta med dine ansatte, kolleger eller ledergruppe til en litt annerledes samling.

På Orkelbogen ligger alt til rette for et godt og stimulerende arbeidsmiljø året rundt, for kurs, konferanse og møter, vinter som sommer. Vi har fokus på høy kvalitet og god service, på alt fra naturopplevelser til smaksopplevelser.

Noen ganger ønsker man at mennesker skal samles utenfor bedriften. På Orkelbogen er vi vant til å være vertskap og arrangør for små og store arrangement som samlinger og jobbseminarer. Les mer om vår konferansepakke.

Vi tilbyr hele Gården med full betjening til deg og din bedrift eksklusivt. Ingenting slår en opplevelse av å ha lagbygging, produktlansering eller ledersamling der dere har alle fasiliteter, også våre uteområder eksklusivt for deres arrangement.

22.02.2016