Påsketur

1. mars 2016

Ingenting er som påsketur. Påsketur på fjellet med alt som hører med.

Gå på tur i ferske skispor, mil etter mil, eller bare opp en bakketopp. Kjenne sola varme. Følge et harespor i håp om at det er selveste påskeharen som har vært på ferde. Grille pølser på bålet, og spise de litt ekstra brent. Iskalde appelsiner og brennende varm kakao, gjerne med en kremtopp oppi. Noen som synes skituren blir for lang, og trenger en ekstra sjokoladestopp, mens andre bare vil gå lengre og lengre. Skismurning som klistrer seg fast i ullvottene, og noen som klager på at smurningen er feil og skiene bakglatte. Men på ettermiddagen kommer alle inn med røde friske kinn og kanskje noen nye fregner på nesetippen. Alt dette hører vel påska til.

På Orkelbogen kan du finne mange hyggelige plasser for å sette seg ned å raste, enten oppe på fjellet eller i en gapahuk på vårt uteområde. Og skulle det mot formodning bli dårlig vær, så har vi et Langhus hvor det går an å grille innendørs også. Men middagen slipper dere å tenke på mens dere er ute på tur, den ordner vi imens. Så dere kan gå til dekket bord når dere kommer inn, og få servert hjemmelaget mat borte.

Les mer om våre fasiliteter

Været rår ikke vi over, og skismurningen kommer vi heller ikke til å legge oss opp i, men vi vil ellers gjøre alt for at dere skal få en uforglemmelig påskeferie hos oss på Orkelbogen.

Les om vår påskeferiepakke

Hvis du ikke ønsker bestille hele pakken, men kun enkeltdøgn, ta kontakt[email protected] eller tlf. 467 42 000.

01.03.2016