Yoga i høstfarger

10. august 2016

Er du nysgjerrig på yoga, eller godt kjent med yoga og klar for å prøve det i nye omgivelser? Uansett tidligere erfaring kan du ta turen til høstvakre Orkelbogen, for å oppleve ei hel helg med yoga. I tillegg vil fjellet og naturen rundt gården stå for høststemningen.

Yoga er et fantastisk verktøy for å bli bedre kjent med deg selv, finne roen og komme i kontakt med omgivelsene rundt deg. Yoga brukes både til avslapning og for å øke smidighet og styrke, og er derfor en treningsform som egner seg for de fleste. På Orkelbogen vil du i tillegg til trening og avspenning, få sove på eventyr-rom og gå på tur i høstfjellets fargepryd.

Ei yogahelg kan gi resultater som større bevegelighet, fornyet energi og gjøre deg lettere og gladere til sinns. På Orkelbogen kan du prøve yoga for første gang, sammen med andre nybegynnere, eller som en mer erfaren yogautøver. Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Utgangspunktet er din egen kropp slik den er. Yoga gjøres ut fra egne forutsetninger og ut fra eget ståsted.

Les mer om vår yoga og kostholdshelg 30. september til 2. oktober.

10.08.2016