Gå ikke glipp av vår mest populære aktivitet

28. september 2016

På Orkelbogen ønsker vi å gi deg utfordringer, samtidig som du har det gøy. Om du har konkurranseinstinkt eller øye for samarbeid. I vår aktivitetsløype skal du kunne få kjenne både på lysten til å prestere og iveren etter å gjøre det som et lag.

Gruppen vil bli delt inn i lag etter hvor mange deltagere dere er. Alle skal gjennom de samme postene i løypa, hvor noen gjøres en og en, mens andre må utføres sammen. Lagene konkurrerer mot hverandre på oppnådde poeng. Løypa tilpasses hver enkelt gruppes alder og aktivitetsnivå, for den skal være gøy for alle. Vi garanterer å vekke konkurranseinstinktene.

Les mer om vårt aktivitetstilbud her.

I løypa som følger en sti inne i skogen, blir du utfordret på balanse, koordinasjon og indre styrke, men på en lekende måte. Du får kjenne på det å være en del av et lag, som heier hverandre frem. Og sånt er styrkende både for kropp og sinn.

Samhandling er et fint ord, brukt mye ute i bedriftene, det å gjøre noe sammen og gjøre hverandre gode. I vår aktivitetsløype må noen kanskje tøye komfortsonen litt, utfordre seg selv, men de fleste oppgavene er ment for å styrke samhandlingen. Stikkord er balanse, i høyeste grad samarbeid, presisjon og kunnskap.

Utfordringer for kropp og sinn

Siden aktivitetsløypa starter og slutter like ved vårt særegne Langhus, passer det utmerket å kombinere løypa med en lunsj der. Her serverer vi alt fra rømmegrøt og spekemat til grillretter, og har selvsagt alle rettigheter.

Men husk, det viktigste er ikke å vinne, men å ha det utrolig morsomt underveis.

28.09.2016