Opplev Femundløpet 2018 på sjekkpunkt Orkelbogen

4. oktober 2017

Fredag 9. februar 2018 er Femundløpet i gang igjen, og vi vil ønske dere velkommen til et sjekkpunkt i folkeeventyrlige omgivelser rundt Orkelbogen.

Snø, kulde, frostrøyk, mange hundepoter som lett treffer den knasende snøen samtidig, jubel og glede, spenning. Dette villmarks eventyret vil flere av verdens beste hundekjørere og deres veltrente hunder få oppleve på Orkelbogen, og du kan være en del av det.

Femundløps-pakken

Vi kan denne helgen tilby en Femundløps-pakke som omfatter hele helgen 9.-11. februar:

Fredag

  • Innsjekk fra kl. 18.00
  • 3-retters middag kl. 20.00
  • Barservering i peisestua utover kvelden

Lørdag

  • Frokost kl. 09.00
  • Varm lunsj med dessert kl. 13.00
  • Løperne ventes inn fra tidligst kl. 15.00, så for å unngå at dere går glipp av det som skjer på arenaen er det ikke planlagt middag på gården lørdags kveld. Kvikne Idrettslag serverer både varm og kald mat og drikke på arenaen under hele arrangementet.

Søndag

  • Frokost kl. 09.00
  • Mulighet for sen utsjekk kl. 13:00
Pris kr. 2.690,- per person
Drikke utover vann til maten kommer i tillegg.
Enkeltromstilegg kr. 450,-.
Tillegg for hund i bur på rommet kr. 300,-.

Aktiviteter for store og små

Selve sjekkpunktet vil bli lokalisert på aktivitetsområdet vårt, som ligger på andre siden av Orkla fra gården. Sjekkpunktet er godt tilrettelagt for publikum med speakertjeneste, ulike aktiviteter og kulturelle innslag, her kan man oppleve Femundløpet døgnet rundt. På arenaen vil det være salg av både middagsretter, varm og kald drikke, vafler, og andre godsaker i regi av Kvikne Idrettslag. Det vil også være hesteridning, kanefart, livesending på storskjerm, Lavvo og Langhus til å varme seg i og mye god stemning.

Femundløpet

Femundløpet er et langdistanse sledehund løp som går av stabelen hvert år i februar i Midt-Norge, med start og målgang i Røros. Deltagerne og deres hundespann kjørere gjennom åtte distrikter, i fylkene Sør-Trøndelag og Hedmark. Underveis i løpet ligger det sjekkpunkter hvor deltagerne kan hvile, og hundene bli sjekket av veterinær. Alle sjekkpunktene er godt tilrettelagt for publikum.

Vi anbefaler å reservere for opphold på Orkelbogen allerede nå på [email protected] eller på tlf. 467 42 000.

Avbestilling må skje senest 15. januar, hvis ikke vil halve beløpet måtte faktureres.

04.10.2017