Det er sommer, det er sol og det er ferie

25. juni 2018

I alle fall nesten…

På Orkelbogen tar vi riktig nok ikke ferie, det er mange som skal besøke oss i løpet av sommermånedene, og det ser vi frem til. Å få vise fram aktivitetsområdene våre og naturen rundt gården i sol og varmegrader er ekstra stas. Men vi har mye å by på om det skulle bli regnvær også.

For dere som ikke skal besøke oss i sommer, så har vi fortsatt noe ledig kapasitet i høstmånedene. Høsten i fjellet er jo noe for seg selv. Når naturen fargelegges i høstens nyanser, senker det seg en egen ro. Om det er lun sol eller vinden har fått tak, så er fjellet pyntet for høstutstilling. Den første frosten gir en duggfrisk luft, og inviterer til å nyte dagen utendørs.

På Orkelbogen har vi flere aktiviteter å by på, som kan bidra til samarbeid og lagånd, men også med et hint av konkurranseaspekt. Vi leier ut til bare en gruppe av gangen, slik at dere får hele gården og dens fasiliteter for dere selv.

Ta en titt på vår hjemmeside for inspirasjon til deres neste bedriftssamling.

God sommer!

25.06.2018