Femundløpet 2019

4. september 2018

Fredag 1. Februar 2019 er Femundløpet i gang igjen, det 30. løpet i rekken. Vi ønsker dere velkommen til å oppleve Femundløpet på nært hold på sjekkpunkt Orkelbogen hele helgen.

Engasjement, pågangsmot og stor iver finner man hos både folk og hunder i og langs løypa under Femundløpet. Å se hundene så samstemte i fin formasjon løpe inn gjennom portalen til sjekkpunkt Orkelbogen, for så å innta total ro, er magisk.

Orkelbogen er sjekkpunkt både i løypa F600 og F400](https://femundlopet.no/loypa/) i år, så vi er så heldige å få hundespann inn på arenaen gjennom hele helgen.Sjekkpunktet er godt tilrettelagt for publikum, og drives av Kvikne IL. Salg av kald og varm mat og drikke, underholdning, resultatservice, speakertjeneste, ridning og kanefart er noe av det som står på programmet. Selve sjekkpunktet ligger på gårdens egen aktivitetsarena Fætten, ca 350 meters gange fra parkeringen. Her kan man oppleve Femundløpet døgnet rundt. Vi vil tilby skyss med hest og slede deler av ruten i enkelte perioder.

Femundløps-pakken

Vi kan denne helgen tilby en Femundløps-pakke med overnatting som omfatter hele helgen 1.-3. Februar:

Fredag

  • Innsjekk fra kl. 18:00
  • 3-retters middag kl. 20.00
  • Barservering i peisestua utover kvelden

Lørdag

  • Frokost kl. 09.00
  • Varm lunsj med dessert kl. 13.00
  • Vær- og føreforhold vil avgjøre når de første spannene ankommer Sjekkpunkt Orkelbogen, så vi ønsker ikke å spå for mye før løpet er i gang. Men for å unngå at dere går glipp av det som skjer på arenaen er ikke middagen på gården lørdag kveld inkludert i pakken. Kvikne Idrettslag serverer både varm og kald mat og drikke på arenaen under hele arrangementet, og det er mulig å bestille 3-retters middag med drikke på gården dersom man heller ønsker det.

Søndag

  • Frokost kl. 09.00
  • Mulighet for sen utsjekk kl. 13:00

Pris kr. 2.755,- per person Drikke utover vann til maten kommer i tillegg. Enkeltromstillegg kr. 480,-. Tillegg for hund i bur på rommet kr. 250,- (begrenset antall rom)

Vi anbefaler å reservere for opphold på Orkelbogen allerede nå på [email protected] eller på tlf. 467 42 000. Du kan også kontakt oss via vårt kontaktskjema.

Avbestilling må skje skriftlig senest 10. januar, hvis ikke vil halve beløpet måtte faktureres.