Fjellets kjøkken

10. april 2016

Etter å ha gått langt om lenge, i fjellets vakre landskap, hva smaker vel ikke bedre da enn mat fra fjellets kjøkken. Mat som er både en prinsesse og en askeladd verdig.

En god matopplevelse skaper rammen rundt arrangementet på Orkelbogen. Som fjellgård er vårt hovedfokus på fjellets retter, som for eksempel lakserullade, skogsoppsuppe og multeis. Viltkjøtt er blant våre spesialiteter, som viltgryte, hjortestek og viltwok. Som dessert er hjemmelaget vaniljeis med skogsbær eller multe-iskake retter fra fjellets kjøkken. Men vi lager også karamellpudding og sjokoladepudding, for de som finner det mer fristende. Vi tilpasser etter beste evne til allergier og spesielle ønsker.


Karamellpudding og sjokoladepudding

 

De fleste måltider serveres i vår spisesal i Hovedhuset. Men vi serverer også mat i Langhuset, hvor stilen er mer uformell. Kom i yttertøyet etter uteaktiviteter, og få servert også fjellets retter her.

Fra Orkelbogen skal gjesten dra hjem, god og mett og fornøyd. Og ha fått med seg noe mer enn det, en følelse av noe eventyrlig.

10.04.2016