Bursdag på Fjellgården

20. mai 2016

Bursdag blir man aldri for voksen til å feire, og ingenting er som å feire sammen med familie og gode venner. Hadde det ikke vært hyggelig om alle gjestene kunne bli til neste dag, eller kanskje du vil la de feire deg ei hel helg. Det går jo ti år mellom hver gang man kan feire “rund-dag”, så hvorfor ikke benytte anledningen til å bli gjort litt ekstra stas på.

På Orkelbogen har vi stor erfaring med å organisere feiringer, om du ønsker en kveld eller ei hel helg.Vi kan tilby overnatting i eventyr-rom og mat fra fjellets kjøkken. I tillegg til selve selskapet arrangerer vi utendørsaktiviteter på dagtid, gjerne kombinert med servering av lunsj eller middag i Langhuset.

Vi vet å gjøre ekstra stas på jubilanten, men er også opptatt av at alle gjestene skal få en minnerik opplevelse.

Les mer om våre fasiliteter

Ta gjerne kontakt på tlf.467 42 000 eller [email protected] for ideer til din feiring eller et uforpliktende tilbud.

20.05.2016